ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 February, 2024 - 16:01

Categories: 

«Πεντάρα» για την εντυπωσιακή Φιορεντίνα

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η εντυπωσιακή Φιορεντίνα την αναμέτρηση με την Φροζινόνε την οποία διέσυρε την Φροζινόνε με το εντυπωσιακό 5-1 στο εναρκτήριο σημερινό ματς της 24ης αγωνιστικής της Serie A, έχοντας μάλιστα και πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Οι «βιόλα», που προέρχονταν από έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας, βρήκαν την ευκαιρία να… ξεσπάσουν και ταυτόχρονα πήραν ένα «τρίποντο» που τους ανέβασε στην έκτη και τελευταία «ευρωπαϊκή» θέση της βαθμολογίας, ενώ απέχει μόλις δύο πόντους από την τέταρτη.

Μάλιστα, η Φιορεντίνα κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη πολύ εύκολα, πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Με τον Μπελότι να ανοίγει το σκορ στο 16’, από ασίστ του Ικονέ, ενώ ο δεύτερος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, τρία λεπτά μετά! Για να έρθει ο Μαρτίνες στο 44’ και να βάλει τις βάσεις για την πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων μετά από τρεις αγωνιστικές…

Η Φιορεντίνα κατέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα ωστόσο στο οποίο πρόλαβε να σημειώσει ένα ακόμα τέρμα, με τον Γκονζάλες να σκοράρει στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε δεύτερη ασίστ του Ντάνκαν, τον Ματσιτέλι να σημειώνει στο 66' το... γκολ της τιμής για την Φροζινόνε και τον Μπαράκ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά πριν το τέλος.