ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2024 - 01:29

«Τεσσάρα» για τον ΟΦΗ βύθισε στην απελπισία τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playouts της Stoiximan Super League, σπρώχνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στον υποβιβασμό ο ΟΦΗ!

Εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήραν από το 26ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω της αποβολής του Εραμούσπε, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι Κρητικοί κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη με το επιβλητικό 4-0, ξεφεύγοντας στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αφήνοντας τον ΠΑΣ στο -6 από τη σωτηρία! 

 

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playouts της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική και επικράτησαν 4-0, έχοντας "καθαρίσει" ουσιαστικά από τo πρώτο μέρος.

 

 

Ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στο 10', ενώ ο Μπάκου έκανε το 2-0 στο 45+4'. Οι Ηπειρώτες αγωνίζονταν με δέκα από το 26', εξαιτίας αποβολής του Εραμούσπε. Το τρίτο γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Ισέκα στο 58', ενώ το 4-0 διαμόρφωσε ο Ριέρα στο 87'.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει στην δεύτερη κατηγορία ολοένα και περισσότερο. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν είναι ουραγός με 19 πόντους στο -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι Κρητικοί είναι άνετοι με 30 πόντους.

 

 

 

Ομάδα: