ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2024 - 23:05

Categories: 

«Φορτσάτος» Παναιτωλικός καθάρισε με τριάρα τον Πανσερραικό

Ιδανικό... ποδαρικό στα playouts για τον Παναιτωλικό!

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε πειστική εμφάνιση και νίκησε με σκορ 3-0 τον Πανσερραϊκό στην 1η αγωνιστική, ανεβαίνοντας στους 23 βαθμούς και ξεπερνώντας Κηφισιά και Βόλο, αν και ακόμη έχει... δουλειά να κάνει ώστε να αισθανθεί ασφαλής για την παραμονή.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προβλημάτισε με την εμφάνισή της, έχοντας ωστόσο να διαχειριστεί κομβικές απουσίες (Θυμιάνης, Στάικος). Οι Σερραίοι απείλησαν ουσιαστικά μία φορά την εστία του Τσάβες, στο 1ο λεπτό, και από εκεί και πέρα έμειναν μακριά από ποιοτικές τελικές. Βαθμολογικά, βρίσκονται πλέον στους 27 βαθμούς, χωρίς για την ώρα να... αγχώνονται.

Τρεις διαφορετικοί σκόρερ για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ στο 26' με τον Χουάνπι, έκαναν το 2-0 με τον Χάρη Μαυρία στο 34' και ολοκλήρωσαν την άνετη επικράτησή τους με τον Σεμπαστιάν Λομόνακο στις καθυστερήσεις.