ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 February, 2024 - 21:55

Categories: 

Άλμα εξάδας για τη Λαμία με σούπερ Καρλίτος

 

Η Λαμία ήταν η νικήτρια του ντέρμπι που οδηγεί στην έκτη θέση και τα πλει – οφ της SuperLeagueεπικρατώντας με 2-1 του  Αστέρα Τρίπολης. Μετά το αποτέλεσμα αυτό και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σφιχταγκάλιασε την «εξάδα» αφού πλέον ξέφυγε στο +4 από τον 7ο Αστέρα (σ.σ. 33β. έναντι 29).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3’ άγγιξαν το γκολ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Καλτσά. Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα από το 37’ λόγω αποβολής του Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη.  Η Λαμία βρήκε την ισοφάριση με τον Καρλίτος στο 68΄ , Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον το μομέντουμ, ωστόσο οι Αρκάδες στο 76’  κέρδισαν και πέναλτι, με τον Μιριτέλο όμως να βλέπει τον Κοσέλεφ να αποκρούει με τα πόδια!

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 79ο λεπτό ήταν η σειρά της Λαμίας να κερδίσει πέναλτι, με τον Καρλίτος να εξιλεώνεται για τις δύο χαμένες εκτελέσεις στα Γιάννινα και να ανατρέπει τα δεδομένα κάνοντας το 2-1 στο 80’.