ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2024 - 01:18

Categories: 

Άλμα παραμονής για την Κηφισιά

Το μεγάλο άλμα προς την παραμονή έκανε η Κηφισιά που νίκησε μέσα στην Τρίπολη με 2-1 τον απογοητευτικό Αστέρα (τρίτη σερί ήττα στα playouts) με 2-1 και ξέφυγε από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Superleague2. Με δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς του έξτρα πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς γκολ, το τρίποντο ήταν μοναδικό ζητούμενο για τον Αστέρα στην Τρίπολη, έστω κι αν το μεγάλο κίνητρο των βαθμών το είχε ο αντίπαλος και συγκεκριμένα η Κηφισιά που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τρομερές διαμαρτυρίες των Αρκάδων για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Κηφισιάς για την ανατροπή, αφού ο Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι σε τζαρτζάρισμα του Καστάνιο στον Κρισιούμα, με τον Μανούχο από το VAR να μην τον φωνάζει καν να το δει!

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, αφού αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη στο 90’ ο Παρράς! Παραμένουν χωρίς νίκη από τα τέλη Γενάρη οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα playouts.