ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 March, 2024 - 17:02

Categories: 

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ

Νικηφόρα, με «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις, επικράτησαν με 17-11 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1. Ο Θρύλος, που επέστρεψε στη δράση το περασμένο Σάββατο (2/3), μετά από τρίμηνη διακοπή (20-7 τον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο, 1η αγωνιστική δεύτερης φάσης), κυριάρχησε στην έδρα των «ασπρόμαυρων» (προηγήθηκε 3-0, 6-2, 17-8) και με πρώτο σκόρερ τον Παπαναστασίου, με έξι γκολ (πέντε ο Γενηδουνιάς), πανηγύρισε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, διατηρώντας το «απόλυτο», με 48 βαθμούς στο πρωτάθλημα!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού το Σάββατο (9/3, 21:30), αντιμετωπίζουν την ισχυρή Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, για την 1η «στροφή» της προημιτελικής φάσης του Champions League.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 4-4, 2-5, 3-2

 

Ομάδα: