ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2024 - 02:06

Έβγαλε αντίδραση η Άρσεναλ κόντρα στην Μπάγερν

Ματσάρα (και) στο Λονδίνο και ανοικτοί λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (17/4) στο Μόναχο!

Οι Άρσεναλ και Μπάγερν ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Έμιρεϊτς» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League και έτσι τα πάντα θα κριθούν στη Γερμανία.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αξιοποίησε το καλύτερό της ξεκίνημα με την πλασεδάρα του Σάκα (12'), ωστόσο εν συνεχεία άρχισε να υποπίπτει σε λάθη. Δύο ήταν αρκετά στους Βαυαρούς για να γυρίσουν «τούμπα» το παιχνίδι, με τον Γκνάμπρι (18') και την εκτέλεση πέναλτι του Κέιν (32'), ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ κόντρα στους Λονδρέζους. Η Μπάγερν ήταν πιο επικίνδυνη στο δεύτερο μέρος, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 76' με τον συνδυασμό δύο αλλαγών, του Ζεσούς και του σκόρερ Τροσάρντ.

Χαμός στο φινάλε, με δοκάρι του Κομάν στο 90' και φωνές της Άρσεναλ για πέναλτι στο 90'+5', με την απόφαση για μη καταλογισμό όμως να φαίνεται σωστή από το ριπλέι.