ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 January, 2024 - 22:39

Categories: 

Έφτασε ο Κάρμο για τον Ολυμπιακό: «Ήθελα πολύ να έρθω»

Ήρθε για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κάρμο.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος θα αποκτηθεί με δανεισμό από την Πόρτο. Ο 24χρονος αμυντικός έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν τις 22:00 και από αύριο θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να σφραγιστεί η μετακίνησή του στους Πειραιώτες, με τη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους να προβλέπει και οψιόν αγοράς ύψους 18 εκατ. ευρώ.

Εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ο ύψους 1,96 ποδοσφαιριστής, θα αποτελέσει την έκτη προσθήκη των «ερυθρόλευκων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τους Ναβάρο, Ζ. Μαρτίνς, Α. Όρτα, Τσικίνιο και Άμπι.

«Ήταν ανακουφιστικό, ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο Κάρμο και στη συνέχεια σε ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, είπε: «Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά».

 

Ομάδα: