ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 February, 2024 - 20:34

Categories: 

Αλμέιδα: «Δεν έχω ακόμη αποφασίσει για Πόνσε και Γκαρσία»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/2, 20:00), έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Αφού ανέφερε ότι η προετοιμασία της ομάδας του κύλησε ομαλά, τόνισε ότι δεν σκέφτεται το σερί νικών που «τρέχει» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θα χρησιμοποιήσει τον Εζεκιέλ Πόνσε ή τον Λιβάι Γκαρσία, στην κορυφή της επίθεσής του.




Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το πως κύλησε η εβδομάδα στην προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια καλή εβδομάδα για δουλειά. Ενσωματώθηκαν παίκτες που έλειπαν σε διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το αν το αήττητο σερί της ΑΕΚ στα ντέρμπι οφείλεται στη νοοτροπία νικητή που έχει πλέον η ομάδα: «Δεν το σκέφτομαι πολύ αυτό. Σκέφτομαι την καθημερινότητα και το να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κυρίως σκεφτόμασταν την ομάδα και όχι ένα ντέρμπι ή έναν αντίπαλο».

Για το γεγονός ότι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε έξι ματς έχει μόλις μια ήττα: «Δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Κάνω όπως πάντα την ανάλυση του αντιπάλου. Πρόκειται να παίξουμε με έναν αντίπαλο που είναι μια από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν μένω σε όσα έγιναν, αλλά σκέφτομαι όσα μπορούμε να καταφέρουμε».


Για το ότι ο ίδιος και ο Λουτσέσκου είναι οι μόνοι που έχουν μείνει στους πάγκους από πέρυσι: «Μακάρι να συνεχίσουμε για πολύ καιρό. Πιστεύω πως τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και εμείς έχουμε δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Δύο ομάδες που παίζουν όμορφα. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το δίλημμα Πόνσε ή Λιβάι και αν έχει καταλήξει: «Όχι ακόμα, έχω ακόμα 24 ώρες».

Ομάδα: