ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2024 - 20:19

Categories: 

Αλμέιδα: «Θα μπορούσαμε να δούμε μαζί στην ενδεκάδα Λιβάι και Πόνσε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση της ομάδας του και την ευρεία νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Με τον Αργεντινό κόους των «κιτρινόμαυρων» να κάνει αναφορά  για τους Πόνσε και Λιβάι, τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση της Ένωσης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε τόσο την απόδοση των Φαν Βέερτ, όσο και σε εκείνες των νεαρών Ραντόνια και Πήλιου, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση του Μοχαμαντί.

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το αν τα γκολ του Πόνσε αλλάζουν την ιεραρχία στην επίθεση της ΑΕΚ: «Οι Πόνσε και Λιβάι ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ο καθένας θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του. Θα μπορούσαμε να τους δούμε μαζί στην ενδεκάδα. Ο Λιβάι, όποτε έπαιξε, σκόραρε, είναι σημαντικός για μας. Πρόκειται για δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό μας δίνει κάτι έξτρα για την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι όλοι μαζί δουλεύουμε για την ομάδα, για την ΑΕΚ».

Για τον Φαν Βέερτ:«Χαίρομαι για τον Τομ, εκμεταλλεύτηκε και τα 10 λεπτά που μπήκε ως αλλαγή. Αυτή είναι η καλύτερη... διαμαρτυρία ενός παίκτη προς προπονητή. Ο ανταγωνισμός είναι προς όφελος για τη ομάδα. Ο Τομ δουλεύει ήσυχα, συμμετέχει λίγο και σήμερα είναι ανταμοιβή του».

Για την αποχώρηση του Μοχαμάντι: «Μου άφησε εξαιρετική εικόνα, χαίρομαι για τον παίκτη. Οσο καιρό τον είχα, έχω εξαιρετική εντύπωση, πολύ καλός επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Πολύ σημαντικό ότι ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Σε κάποιες θέσεις έχουμε τρεις παίκτες και έχουμε μόνο τα ματς στο πρωτάθλημα. Είμαστε καλά, επιστρέφει και ο Χατζισαφί».

Για τις απουσίες Σιμάνσκι, Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς: «Για το επόμενο ματς θα σκέφτω μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε παίκτες για να παίξουν σ' αυτή τη θέση. Είμαστε καλά ως ομάδα, δεν ανησυχώ».

Για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ: «Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς και δουλέψαμε αρκετά καλά, επιμείναμε. Ο αντίπαλος τα πήγε καλά κατά περιόδους. Είναι μία καλή μέρα και είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που σκόραραν. Έμεινα ικανοποιημένος, είχαμε καλή λειτουργία, κερδίσαμε, βάλαμε 3 γκολ κάνοντας αλλαγές με νεαρούς παίκτες και παλεύουμε ως ομάδα. Όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε έχοντας ένα ματς την εβδομάδα. Είδαμε σήμερα ότι οι αλλαγές έγιναν μετά το 70', η ομάδα ήταν καλά».

Για τους Ραντόνια και Πήλιο: «Έμεινα ικανοποιημένος με την λειτουργία της ομάδας. Και πιστεύω ότι οι νεαροί παίκτες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δίνεται. Δεν είναι εύκολο να μπουν σε μία ομάδα που πήρε το νταμπλ και φέτος παλεύει για το πρωτάθλημα. Τα πάνε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος»..

Ομάδα: