ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 February, 2024 - 21:37

Categories: 

Αλμέιδα: «Ξεχωρίζω τη διάθεσή μας»

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα βρει την ΑΕΚ το πέρας της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» με σκορ 3-1.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του. Παράλληλα, στάθηκε στη διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

«Πιστεύω κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Ο αντίπαλος άλλαξε το σύστημα, σκοράραμε μέσω των στατικών φάσεων. Είχαμε την κατοχή και δεν βιαζόμασταν. Ξεχωρίζω τη διάθεση της ομάδας.

Αυτή είναι η ιδέα μας, αυτό δείξαμε και στα προηγούμενα ματς και είμαστε σε καλό δρόμο. Παίξαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που στην έδρα του γίνεται ακόμη πιο δυνατός και πιστεύω πως το λύσαμε αρκετά καλά».

Ομάδα: