ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 April, 2024 - 20:55

Categories: 

Αναλαμβάνει την Εφές από το επόμενο καλοκαίρι ο Πασκουάλ

Αναλαμβάνει, σύμφωνα με τις ενδείξεις, την Εφές και επιστρέφει στην Ευρωλίγκα από την επόμενη σεζόν ο Τσάβι Πασκουάλ.

Στον άλλοτε προπονητή των Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα πρόκειται να δώσει τα… κλειδιά της ομάδας ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης από το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του «Sportando», Αλεσάνδρο Λουίτζι Μάτζι, ο Καταλανός τεχνικός θα είναι ο προπονητής της Εφές από την επόμενη σεζόν, αποχωρώντας από τη Ζενίτ και μάλιστα πρόκειται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο 51χρονος κόουτς βρίσκεται στα… ραντάρ των δις πρωταθλητών Ευρώπης (2021, 2022), αλλά η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ πλέον, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

 

Η επιθυμία του να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας είναι μεγάλη για τον Πασκουάλ που βρίσκεται από το 2020 στο τιμόνι της Ζενίτ, η οποία τις τελευταίες σεζόν (από την Άνοιξη του 2022) δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Ο λόγος είναι η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και είναι θολό το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες της Ρωσίας στη διοργάνωση.