ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2024 - 17:21

Categories: 

Ανανέωσε τον Μιλιτάο η Ρεάλ μέχρι το 2028

Με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για τα τέσσερα επόμενα χρόνια ο Έντερ Μιλιτάο!

Μετά τις πρόσφατες ανανεώσεις των Βινίσιους, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε και Καμαβινγκά, η Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» ένα ακόμα βασικό στέλεχος του συλλόγου, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τρίτης την επέκταση της συνεργασίας της με τον 26χρονο Βραζιλιάνο στόπερ για ακόμα τρία χρόνια, με τη νέα συμφωνία να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο νέο συμβόλαιο που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές  οι «μερένχες» τοποθέτησαν... τρελή ρήτρα αποδέσμευσης, που αγγίζει το 1 δισ. ευρώ!

Φέτος, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μετράει μόλις μία συμμετοχή στη La Liga, αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Παρ' όλα αυτά, στη Ρεάλ, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Βραζιλιάνου, αποδεικνύοντας έμπρακτα με την ανανέωση του συμβολαίου του πως θέλουν να χτίσουν πάνω του το μέλλον της άμυνας του συλλόγου.