ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 March, 2024 - 04:25

Categories: 

Ανανεώνει με Φαλ ο Ολυμπιακός μέχρι το 2027

Ο Ολυμπιακός είναι για άλλη μια χρονιά η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής. Καθώς έχει κατακτήσει τόσο το Σούπερ Καπ όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της ομάδας είναι η ομοιογένειά της. Όπως και το γεγονός ότι είναι ομάδα συνόλου και όχι μονάδων! Αλλά διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Επιπλέον, οι περισσότεροι έχουν ήδη συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια. Κάτι που θα συμβεί και με τον Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027!

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σενάρια για τον Μουσταφά Φαλ και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Καθώς στο συμβόλαιό του υπήρχε ένας όρος για το προσεχές καλοκαίρι (σ.σ.: 2024). Αν και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2025, μπορούσε με 500.000 ευρώ να αποχωρήσει. Έτσι, άρχισαν τα σενάρια. Ειδικότερα από τη στιγμή που τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μονακό έδειξαν ενδιαφέρον για τον Γάλλο σέντερ. Αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κάθισαν με… σταυρωμένα χέρια! Μιας και άρχισαν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη.

 

Όμως άλλο έχει σημασία. Διότι ανάμεσα στο Θρύλο και τον Φαλ υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό και θα επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του ως και το καλοκαίρι του 2027. Λογικό από τη στιγμή που ο «πύργος» από τη Γαλλία είναι ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» της ερυθρόλευκης «μηχανής»! Κατά συνέπεια είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο Φαλ μένει Πειραιά ως το 2027!

Ομάδα: