ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 February, 2024 - 16:25

Categories: 

Απέσπασε βαθμό η ΑΕΚ Β’ με Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Καμπανιακός και ΑΕΚ Β’ στη Χαλάστρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά η «Ένωση» βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς σε ισορροπία στην επανάληψη.

Έτσι, ο Καμπανιακός παρέμεινε στην 11η θέση με 16 πόντους, όντας στο -5 από τον τελευταίο, Απόλλωνα Πόντου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην 7η θέση με 21 βαθμούς και στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Γιουκούδη, ενώ όσο ο χρόνος πέρναγε η ΑΕΚ Β’ ανέβαζε την απόδοσή της και ήταν καλύτερη. Έτσι, στο 55’ ο Παυλίδης είχε δοκάρι και στο 65’ ο Τζούντα Γκαρσία ισοφάρισε σε 1-1, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 86’ με τον Χριστόπουλο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα πίεσε για το γκολ της νίκης και στο 88’ ο Γκαρσία έχασε τεράστια ευκαιρία από πλεονεκτική θέση.

 

Ομάδα: