ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 January, 2024 - 19:38

Categories: 

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεισίμιση μήνες στον Κούγια

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Αλέξη Κούγια με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 3,5 μήνες, όπως έγινε σήμερα (25/01) γνωστό!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης της Κορίνθου είχε επιχειρήσει να «την πέσει» στους διαιτητές του εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης με τον Παναργειακό (12/11/2023) και την ήττα με σκορ 1-0! Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και προσπάθησε να τον πιάσει από το σορτσάκι, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και έξω από τα αποδυτήρια. Μάλιστα, τότε η Κόρινθος είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, για να ακολουθήσει η πειθαρχική δίωξη του Κούγια, επειδή «εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο». Για το παραπάνω περιστατικό η ποινή, που επιβλήθηκε στον Κούγια, είναι 2,5 μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα, αλλά ο γνωστός ποινικολόγος τιμωρήθηκε με έναν επιπλέον μήνα για τη συμπεριφορά του στο Κόρινθος-Μύκονος, στις 26 Νοεμβρίου!

Συνολικά, λοιπόν, η ποινή του Αλέξη Κούγια, είναι 3,5 μήνες και αφορά οποιοδήποτε γήπεδο, ενώ πρέπει να σημειωθεί αφενός ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης για τη δεύτερη πειθαρχική δίωξη (απειλές-εκφοβισμό), που αφορά τον αγώνα με τον Παναργειακό, μετά την καταγγελία του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για συκοφαντική, εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αφετέρου, δε, εκκρεμεί και η απόφαση της πειθαρχικής δίωξη στον Κούγια για τις δηλώσεις του μετά το πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ομάδα: