ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 February, 2024 - 17:23

Categories: 

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στο κενό έπεσε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία που έγινε στο Δ.Σ. της Stoiximan Super League απαιτούταν διευρυμένη πλειοψηφία 9 ομάδων για να γίνει αποδεκτό αυτό που ζήτησαν οι Πειραιώτες (και στο οποίο ήταν θετικοί οι Θεσσαλονικείς).

Ωστόσο στη διαδικασία μειοψήφησαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης.

Και δεδομένου ότι ψήφισαν λευκό οι ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Κηφισιά, Παναιτωλικός (ενώ απείχε η ΕΠΟ), οι ψήφοι των Ολυμπιακού, Ατρόμητου, Βόλου, Πανσερραϊκού, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης δεν αποδείχθηκαν αρκετοί.

Έτσι, το ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο, την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 20:30.

 

Αναλυτικά η απόφαση της Λίγκας:

 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

 

Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν "λευκό". Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό». 

 

Αναλυτικά η ψηφοφορία:

 

Υπέρ της αναβολής: Ολυμπιακός, Ατρόμητος , Αστέρας, Βόλος, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ

 

Κατά της αναβολής: ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναϊκός.

 

Λευκά: Λαμία, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός.

 

Ομάδα: