ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 January, 2024 - 00:44

Categories: 

Αταμάν: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο βελτιώσαμε κατακόρυφα την άμυνά μας»

Στη βελτίωση που έδειξε ο Παναθηναϊκός AKTOR στην 4η περίοδο, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη (84-71) του «τριφυλλιού» επί της Παρτίζαν.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», στις δηλώσεις του ύστερα από το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στα αρκετά προβλήματα που είχε η ομάδα του την περασμένη εβδομάδα.

«Πριν το ματς ξέραμε ότι δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων που είχαμε. Δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα. Θα έπρεπε να παίξουμε με το ίδιο νεύρο στην άμυνα. Αυτό δεν το κάναμε για τρία δεκάλεπτα.

Μπορούσαν να βρουν εύκολα τον Ντόζιερ και βρήκαν εύκολους πόντους στο πιν εν ρολ. Στο τέταρτο βελτιώσαμε κατακόρυφα την άμυνά μας. Βρήκαμε πόντους στο τρανζίσιον και πήραμε τη νίκη. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε να επιβιώσουμε στο τέλος
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν στην κάμερα της NOVA.

Ομάδα: