ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

13 March, 2024 - 03:19

Categories: 

Ατλέτικο Μ - Ίντερ στο MEGA, Oscarικές ταινίες στη NOVA και τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο»...

Αυτή την εβδομάδα, σφραγίζονται τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League.

Αύριο το βράδυ στις 22.00, το MEGA θα μεταδώσει τη ρεβάνς της Ατλέτικο με την Ίντερ, με τους Ιταλούς να έχουν το προβάδισμα, μετά το υπέρ τους 1-0 στο Μιλάνο.

Η βραδιά, αρχίζει από τις 9 και μισή με το pre – game, ενώ μετά το παιχνίδι θα παρακολουθήσουμε τις σημαντικότερες φάσεις των αναμετρήσεων Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν, Άρσεναλ – Πόρτο και Μπαρτσελόνα – Νάπολι.

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Ακόμα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

Nova: And the Oscars goes to… στις ταινίες που θα προβληθούν αποκλειστικά στα Novacinema!

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να προβάλει τις ταινίες που έχουν διακριθεί στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία. Στα φετινά Oscars 10 βραβεία σε όλες τις Premium Κατηγορίες, κατέκτησαν οι ταινίες “Oppenheimer”, “The Zone of Interest”, “Anatomy of a Fall” που θα προβληθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Στη φετινή λαμπερή τελετή απονομής των Oscars  διακρίθηκαν:

Η ταινία “Oppenheimer” του Christopher Nolan σημείωσε high score αποσπώντας 7 βραβεία, μεταξύ των οποίων: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Ηθοποιού για τον Cillian Murphy, Καλύτερου Ηθοποιού σε Β’ Ανδρικό Ρόλο (Robert Downey Jr).

Η ταινία “The Zone of Interest” κατέκτησε 2 βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, Καλύτερου Ήχου.

Το φιλμ “Anatomy of a Fall” κέρδισε 1 βραβείο, αυτό του Καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για τη σεζόν 2024-2025 που θα απολαύσουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova.

Ταμίλα Κουλίεβα και Μαριάννα Πολυχρονίδη στο “Καλύτερα αργά”

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 αύριο στις 00:00 ακριβώς με μοναδικές καλεσμένες.

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί την Ταμίλα Κουλίεβα που δεν διστάζει να αποκαλύψει την δύσκολη σχέση που είχε με την μητέρα της ενώ παραδέχεται πως απέφευγε ρόλους μετανάστριας. Ακόμα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη δηλώνει «Η χειρότερη ταμπέλα που έχουν βάλει είναι ότι είμαι “σκύλα”» και πως αν η ίδια δεν «σκύλιαζε» δεν θα κατάφερνε να μπει στο Εθνικό.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η πιο επιτυχημένη ελληνική σειρά σε streaming πλατφόρμα, οι «Ψυχοκόρες» έρχεται με τον πολυαναμενόμενο 3ο κύκλο, με διπλό επεισόδιο, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στο ΑΝΤ1+...

-O Γιώργος Λάνθιμος έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στα φετινά Όσκαρ, αφού στην 96η απονομή, το «Poor Things», η τελευταία του ταινία, καρπώθηκε 4 χρυσά αγαλματίδια.Η ταινία που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις και τα 400.000 εισιτήρια στις ελληνικές αίθουσες, είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV, ενώ ένα αποκλειστικό αφιέρωμα σε ολόκληρη την φιλμογραφία του Γιώργου Λάνθιμου φιλοξενείται αποκλειστικά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας...

-Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ». Ζωντανά από το στούντιο των ειδήσεων του MEGA, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίξει τα χαρτιά του στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη...

-Τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» έρχονται από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 01:00 σε Α΄ τηλεοπτική προβολή στο ΜΑΚ TV και είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, που υπόσχεται να μας συγκλονίσει!...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com

-