ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 March, 2024 - 15:35

Categories: 

Ατομικό για Λαρεντζάκη-Γκος, θεραπεία ο Γουόκαπ

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι της Ευρωλίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και στην Ευρωλίγκα έχουν βελτιώσει το ρεκόρ τους στο 17-11, που τους έχει φέρει στην πέμπτη θέση θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη, που θα τους επιτρέψει να αναρριχηθούν στη πρώτη προνομιούχο τετράδα

Δύο μόλις ημέρες πριν το σπουδαίο αυτό ραντεβού, ο κόουτς του Θρύλου, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες τριών γκαρντ του, του Τόμας Γουόκαπ, του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Στη σημερινή (12/3) προπόνηση των «ερυθρόλευκων», οι Λαρεντζάκης Γουίλιαμς-Γκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουόκαπ δεν γυμνάστηκε και υποβλήθηξε μόνο σε θεραπεία.

 

Ομάδα: