ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

26 March, 2024 - 00:57

Categories: 

Γεωργία - Ελλάδα σε διπλή μετάδοση, τηλεθεάσεις και...«Crime Talk» από τον Alpha!

Είκοσι χρόνια μετά το θρίαμβο του Euro του 2004, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται μια ανάσα πριν το Euro του 2024. Για να πάρει το χρυσό εισιτήριο, θα πρέπει να κερδίσει στην Τιφλίδα την Γεωργία. Ο τελικός θα διεξαχθεί, στις 26 Μαρτίου (σέντρα στις 19:00). Οι Έλληνες διεθνείς συνέτριψαν με 5-0 το Καζακστάν στον ημιτελικό και η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη.

 

 

 

Ο Alpha θα καλύψει τον μεγάλο τελικό της Τιφλίδας με 4μελή αποστολή. Η εκπομπή πριν τον αγώνα με τον Γιαννίκο Δούσκα στο στούντιο του Alpha, θα ξεκινήσει στις 17:45, με ξεχωριστούς καλεσμένους. Σε συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο σχόλιο ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Νίκος Νταμπίζας. Το κλίμα από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος. Αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game με δηλώσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας και ανάλυση του παιχνιδιού.

 

 

 

Η ποδοσφαιρική βραδιά θα ολοκληρωθεί με την σπουδαία αναμέτρηση Ισπανία – Βραζιλία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (σέντρα στις 22:30) σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη. Μια πρόβα τζενεράλε για τις δυο ομάδες ενόψει Euro και Copa America.

 

 

Novasports: Την Τρίτη 26/3 ο «τελικός» Γεωργία – Ελλάδα

 

Ο δρόμος της Εθνικής Ελλάδας για τα γήπεδα τη Γερμανίας και την τελική φάση του UEFA EURO 2024 περνάει από το Novasports! Mετά τη μεγάλη νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν στην «OPAP Arena» η «γαλανόλευκη» του Γκουστάβο Πογιέτ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας (νίκησε 2-0 το Λουξεμβούργο) στον «τελικό» για τα UEFA EURO 2024 Qualifying Play Offs που θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 στην Τιφλίδα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime με τους απεσταλμένους Χρήστο Σωτηρακόπουλο στην περιγραφή, Ντέμη Νικολαΐδη στο σχολιασμό και Αποστόλη Λάμπο στο ρεπορτάζ. Ο μεγάλος αγώνας θα πλαισιωθεί από την εκπομπή «UEFA Euro Qualifying Play Offs Tonight» με παρουσιαστή τον Νίκο Τζουάννη.

 

Στους άλλους δύο «τελικούς» την ίδια ημέρα (Τρίτη 26/3) η Ουαλία που απέκλεισε με εμβληματικό τρόπο την Φιλανδία (4-1) θα υποδεχθεί στο Κάρντιφ (21:45) την Πολωνία που συνέτριψε την Εσθονία με 5-1. Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, η Ουκρανία μετά τη νίκη – ανατροπή εκτός έδρας κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (2-1) θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία που απέκλεισε το Ισραήλ με εντυπωσιακό τρόπο επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 4-1.

 

Την ίδια χρονική περίοδο διεξάγονται και σημαντικά φιλικά παιχνίδια με τους συνδρομητές του Novasports να απολαμβάνουν Ολλανδία – Σκωτία (22/3, 21:45), Κύπρος-Σερβία (25/3, 19:00), Γερμανία-Ολλανδία (26/3, 21:45), Αγγλία – Βέλγιο (26/3, 21:45), Γαλλία-Χιλή (26/3, 22:00), Ισπανία-Βραζιλία (26/3, 22:30).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (25-26/3) έχει ως εξής στο Novasports:

 

Τρίτη 26 Μαρτίου

 

18:00 UEFA EURO 2024 Qualifying Play Offs Tonight, Α’ μέρος Novasports Prime με τον Νίκο Τζουάννη

 

19:00 UEFA EURO 2024 Qualifying Play Offs : Γεωργία – Ελλάδα Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου

 

19:00 UEFA Nations League Play Outs – Επαναληπτικός αγώνας Λιθουανία-Γιβραλτάρ Novasports News

 

21:00 UEFA EURO 2024 Qualifying Play Offs Tonight, Β’ μέρος Novasports Prime με τον Νίκο Τζουάννη

 

21:45UEFA EURO 2024 Qualifying Play OffsΟυαλία–Πολωνία Novasports Prime

 

21:45UEFA EURO 2024 Qualifying Play OffsΟυκρανία – Ισλανδία Novasports1

 

21:45 UEFA Φιλικός αγώνας Γερμανία-Ολλανδία Novasports3

 

21:45 UEFA Φιλικός αγώνας Αγγλία–Βέλγιο Novasports Premier League

 

22:00 UEFA Φιλικός αγώνας Γαλλία-Χιλή Novasports News

 

22:30 UEFA Φιλικός αγώνας Ισπανία-Βραζιλία Novasports5

 

23:45 UEFA EURO 2024 Qualifying Play Offs Tonight, Γ’ μέροςNovasports Prime με τον Νίκο Τζουάννη

«Crime Talk»  στο TikTok από τον Alpha

 

 

Ο Alpha, ο σταθμός που επενδύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok αποκλειστικά με ειδησεογραφικό και ενημερωτικό περιεχόμενο μετρώντας χιλιάδες ακόλουθους και views από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, προχωρά σε μία ακόμη καινοτομία.

 

Ανοίγει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό “λεύκωμα” με crime stories.

 

«Crime Talk Το Λεύκωμα» είναι η νέα ειδική εκπομπή στο TikTok που συνδυάζει το true crime με την έρευνα. Εγκλήματα που συντάραξαν την Ελλάδα, ανεξιχνίαστες υποθέσεις και ιστορίες ανθρώπων που κατηγορήθηκαν και μπήκαν στη φυλακή από λάθος, θα ξεδιπλωθούν για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες του λευκώματος που γράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στο TikTok. Πολλοί από αυτούς ήταν υπεράνω υποψίας, όπως η “μαύρη χήρα” που σκότωσε τον άνδρα της και έπαιζε θέατρο για μήνες. Το ζευγάρι που χαρακτηρίστηκε “σατανικό” μέχρι να αποδειχθεί πως δεν είχε διαπράξει το έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε. Γυναίκες “αράχνη” που παγίδευσαν στα δίχτυα τους, τους ερωτικούς συντρόφους τους για να ζήσουν τη μεγάλη ζωή. Αλλά και άνθρωποι που φυλακίστηκαν άδικα έχοντας, σήμερα, το στίγμα του εγκληματία.

 

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού ερευνά σε βάθος και αποκαλύπτει καθημερινά απίστευτες ιστορίες ανθρώπων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

 

Η πρώτη ιστορία του Λευκώματος, που άρχισε χθες και έχει ξεπεράσει τα 11 χιλιάδες views, αφορά τη Θεοδώτα και τον Δημήτρη που χαρακτηρίστηκαν το σατανικό ζευγάρι της Αρκίτσας. Κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της Θεοδώτας, όμως το δικαστήριο τους αθώωσε ομόφωνα.

 

Μη χάσετε σήμερα το συγκλονιστικό δεύτερο μέρος της ιστορίας με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, αποκλειστικά στο @alphanews_official.

Στην κορυφή το  ΜΕGA

Tο Mega βρέθηκε στην πρώτη θέση των μετρήσεων της Nielsen με 13,7%, την εβδομάδα 11 – 17/3/2024. Δεύτερος ήταν ο Alpha με 12,4% και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 12%. Ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ με 11,4%, το Star με 10,6%, η ΕΡΤ1 με 5,4%, το Open με 4,3%, το ΜΑΚ TV με 2,3%, η ΕΡΤ3 με 2,1% και η ΕΡΤ2 με 1,1%. Τα «άλλα κανάλια» της Nielsen συγκέντρωσαν ποσοστό 24,7%.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το ΟΡΕΝ ήταν το μόνο κανάλι που μετέδωσε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στο συναυλιακό χώρο  Crocus City Hall της Μόσχας. Η μαραθώνια μετάδοση σημείωσε ποσοστό 7%, ενώ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης η τηλεθέαση έφτασε το 10%...

-H διεθνής εκδοχή του ERTFLIX είναι πλέον διαθέσιμη και στους συνδρομητές του Apple TV, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα παντού στον κόσμο να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της ελληνικής ψηφιακής πλατφόρμας! Το περιεχόμενο εμπλουτίζεται διαρκώς και είναι On Demand, ολόκληρο το 24ωρο, ενώ επιλεγμένα προγράμματα μεταδίδονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους...

-Ο εντός έδρας αγώνας της Εθνικής μας με το Καζακστάν για τα προκριματικά του Euro 2024, ήταν φυσικά το πρόγραμμα που ξεχώρισε. Η κρίσιμη αναμέτρηση σημείωσε 29,9% στο σύνολο και 28,9% στο «δυναμικό κοινό», κατακτώντας με διαφορά την πρώτη θέση στο prime time...

-Πέρα από τους απεσταλμένους του Alpha και της NOVA στην Τιφλίδα για την αναμέτρηση της Εθνικής μας κόντρα στην Γεωργία, αποστολή έχει κάνει, επίσης, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ με τον Π. Μαυρογιαννίδη, το gazzetta.gr με τον Αντώνη Σαπουντζάκη, το Sport24.gr με τον Μ. Ναβροζίδη και ο BWIN ΣΠΟΡ FM με τον Σ. Ταμπάκο...

-Το Postgame.gr και το Postgame Radio έχει οργανώσει μια ιδιαίτερη βραδιά για το ματς, με την απ' ευθείας μετάδοση του στο Youtube...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com