ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 March, 2024 - 16:45

Categories: 

Γιόκιτς: «Ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στο Final-4»

 

Ο Νίκολα Γιόκιτς συνιστά μία από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες που αγωνίζονται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ και περυσινός πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς που μάλιστα έχει ανακηρυχθεί δύο φορές  MVP, όπως είναι φυσικό, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που αφορούν τη Ευρωλίγκα

Ο Γιόκιτς μάλιστα συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με τον άσο του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ από την κοινή τους θητεία στην Εθνική Σερβίας Μάλιστα,  μίλησε στην κάμερα του «Amerikanos24» για τον Μιλουτίνοφ και πιστεύει ότι θα έπρεπε να παίζει στο ΝΒΑ, ενώ συμπεριλαμβάνει τον Ολυμπιακό στις ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4 του Βερολίνου:

«Παρακολουθώ λίγο την Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται στο Final 4, μαζί με την Μπαρτσελόνα. Ίσως και η Μονακό να μπει, ενώ θα συμπεριλάβω και τον Ολυμπιακό επειδή ο φίλος μου, Νίκολα Μιλουτίνοφ παίζει εκεί!

Τώρα είναι τραυματίας, αλλά απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει.

Νομίζω πως ο Μιλουτίνοφ πρέπει να παίξει στο ΝΒΑ!», είπε ο Γιόκιτς για τον δευτεραθλητή κόσμου παίκτη του Ολυμπιακού, στη διοργάνωση που ο Μιλουτίνοφ πρωταγωνίστησε στο “πέντε”, καλύπτοντας ιδανικά την απουσία του Γιόκιτς.

 

Ομάδα: