ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 March, 2024 - 15:52

Categories: 

Γκαρσία: «Σκέπτομαι ότι ο Πρόεδρος μπορεί να μην με πουλήσει ποτέ!»

 

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στον Λιβάι Γκαρσία και πρόσφατα, μετά από έναν αγώνα της ΑΕΚ, η κάμερα τον έπιασε να του φωνάζει «τι παικτάρα είσαι εσύ; Δεν θα σε πουλήσω ποτέ!».

Ο 26χρονος φορ ρωτήθηκε μετά τη νίκη στη Λαμία (0-4) και τα δύο υπέροχα γκολ που σημείωσε αν έχει στο μυαλό του ότι μπορεί ο πρόεδρος της «Ένωσης» να μην τον πουλήσει ποτέ. Ο Γκαρσία χαμογέλασε και απάντησε: «Ναι, το σκέφτομαι! Στην τελική αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οπότε μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

Όσο για το εκπληκτικό πρώτο του γκολ στο παιχνίδι είπε: «Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το γκολ και επίσης νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό το γκολ ήρθε σε μία στιγμή, που η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, είχα κάποιες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αυτό το γκολ έρχεται να… σπρώξει, να δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια γι’ αυτό που χρειάζομαι».

Ομάδα: