ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2024 - 23:06

Categories: 

Γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή ο ψυχωμένος Παναθηναίκός

 

Χαρακτήρα και νοοτροπία ομάδας που διεκδικεί πρωταγωνιστικές βλέψεις επέδειξε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, την οποία νίκησε με 2-1 στην Λεωφόρο για την τρίτη αγωνιστική των πλει – οφ της Super League και την γκρέμισε από την κορυφή, δίνοντας τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να την προσπεράσει κατά ένα βαθμό (σ.σ. 66 έναντι 65). Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Μόλις στο 5’ από κόρνερ, ο Ελίασον έκλεψε την μπάλα από τον Χουάνκαρ (που πήγε πολύ χαλαρά στη φάση) στη γωνία της μικρής περιοχής και έκανε το γύρισμα, με τον Βίντα να σπρώχνει την μπάλα στην εστία για το 0-1. Ο Παναθηναϊκός παρά τη ψυχρολουσία του γρήγορου εις βάρος του τέρματος δεν πτοήθηκε, Με οργανωμένο παιχνίδι και με τον Μπερνάρ να πραγματοποιεί για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι εκπληκτική εμφάνιση αναλαμβάνοντας την μπαγκέτα του οργανωτή, το σύνολο του Τερίμ έψαξε τις προϋποθέσεις από πολύ νωρίς για την ανατροπή.

Στο 10΄το σουτ του Μπερνάν σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αυτό ήταν μία απλή προειδοποίηση για το τι θα επακολουθούσε. 

Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά με Μπακασέτα και Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε ένα δίλεπτο έφερε τούμπα το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο1 Αρχικά στο 32’ η φάση ξεκίνησε από τον Ιωαννίδη που έκλεψε την μπάλα από τον Μουκουντί αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Αθανασιάδη, ωστόσο στην εξέλιξη της φάσης ο Μπακασέτας με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 και δεν το πανηγύρισε από σεβασμό στην παλιά του ομάδα.

Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 34΄ από νέο λάθος του Μουκουντί, ο Ιωαννίδης έκλεψε και βγήκε απέναντι από τον Αθανασιάδη τον οποίο νίκησε με υπέροχο «σκάψιμο» της μπάλας για το 2-1. Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους. Στο 92’ ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε ενστικτωδώς το φάουλ του Γκατσίνοβιτς κρατώντας το 2-1 για τους «πράσινους»

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 65, Παναθηναϊκός 62, Ολυμπιακός 60, Άρης 48, Λαμία 34.

 

Ομάδα: