ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2024 - 18:47

Categories: 

Γκραντ: «Βλέπω να πηγαίνουμε στο Final Four μαζί με Ρεάλ, Φενέρ και Μονακό»

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Final Four της EuroLeague εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τζέριαν Γκραντ.

Ο Αμερικανός μίλησε στη Mozzart Sport ενόψει της σημερινής (20/3) αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα και έκανε τη πρόβλεψη του για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στο Final Four. Εκεί τοποθέτησε την ομάδα του, αλλά και τις Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε και Μονακό.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον αποψινό αγώνα: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κανένας αγώνας στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολος και καμία ομάδα δεν θα μας χαρίσει τη νίκη… έτσι. Ειδικά μια ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι, σε αντίθεση με μας και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε να δώσουμε το 100%».

 

Για την πορεία του Ερυθρού Αστέρα: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, είχαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών, άλλαξαν προπονητή και έκαναν κάποιες προσαρμογές. Με όλα αυτά μαζί δεν είναι εύκολο να πετύχεις, είναι δύσκολο».

 

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Είναι ωραίο για μένα γιατί δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να παίξεις στα playoffs. Έχουμε δείξει την ποιότητά μας ως τώρα, αλλά τις επόμενες μέρες, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι είδους ομάδα πραγματικά είμαστε. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

 

Για το ποιοι θα βρίσκονται στο Final Four: «Η σεζόν είναι φανταστική ως τώρα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλες οι ομάδες παίζουν για τη νίκη, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Θα υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος, αλλά βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, η Φενέρμπαχτσε και η Μονακό».

 

Για τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ό,τι χρειαζόμουν, να βρω μια ομάδα στην οποία ο προπονητής και οι φίλαθλοι πιστεύουν σε μένα. Ήξερα και πριν τι μπορούσα να κάνω, απλώς ήθελα το κατάλληλο περιβάλλον για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που είχα ανάγκη, ο Παναθηναϊκός μού έδωσε την ευκαιρία και όπως βλέπετε τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε καλά και για τις δύο πλευρές».

 

Ομάδα: