ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2024 - 18:50

Categories: 

Δανεικός ο Μπιέλ στην Άουνγκσπουργκ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του που αφορά το εν γένει  «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ του κι ένας ακόμη παίκτης φεύγει από την ομάδα του Πειραιά. 

Ο λόγος για τον Πεπ Μπιέλ. Ο 27χρονος Ισπανός, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2022 από την Κοπεγχάγη αντί του ποσού των 6 εκατ,. ευρώ  συμφώνησε να παίξει δανεικός έως το τέλος της σεζόν στην Αουγκσμπουργκ. Ο Ισπανός εξτρέμ δεν έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και πήρε το αεροπλάνο για τη Γερμανία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

 

Στη συμφωνία του δανεισμού φέρεται να έχει μπει όρος για μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών του Μπιέλ, ενώ η οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι ορίστηκε στα πέντε εκατ. ευρώ. Ο 27χρονος άσος φέτος μέτρησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη βασική ενδεκάδα.

 

Ομάδα: