ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

18 April, 2024 - 03:10

Categories: 

"Διαζύγιο" Μενεγάκης - MEGA, νέα συνεργασία ΕΡΤ με την Deutsche Welle και το "μπάσιμο" της Disney + στο ποδόσφαιρο!

 Η Ελένη Μενεγάκη δε θα είναι και την επόμενη σεζόν στο MΕGA, αφού δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με το κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» δεν τα βρήκε με τους ανθρώπους του Mega, οι οποίοι της πρότειναν μείωση της αμοιβής της, αλλά και μείωση του κόστους παραγωγής της εκπομπής της.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες και να υπάρξει ένα διαζύγιο με τον σταθμό, σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια, έκανε γνωστό το νέο στους συνεργάτες της.

 

Όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική της "στέγη"; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα επαγγελματικό ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητηθεί ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το μπασκετικό υπερθέαμα της EuroLeague συνεχίζεται με τα Play – In Showdown και & Play Offs αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports!

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ που οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας απολαμβάνουν αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των Playmakers, ολοκλήρωσε τη φετινή συναρπαστική Regular Season. Οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα (2η ομάδα του Εργκίν Αταμάν και 5η η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα) και προκρίθηκαν απευθείας στα Play Offs της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν από την Τρίτη 23 Απριλίου έως και την Τετάρτη του Πάσχα 8 Μαΐου. Οι 4 ομάδες που θα προκριθούν από τη διαδικασία των Play Offs θα δώσουν ραντεβού στη Uber Arena στο Βερολίνο εκεί όπου θα διεξαχθεί 24-26 Μάϊου το φετινό Final Four της διοργάνωσης.

 

Play Offs

 

Τα ζευγάρια που έχουν προκύψει έως τώρα για τα Play offs είναι τα εξής:

 

Ρεάλ Μαδρίτης – ο 8ος που θα προκύψει από τη διαδικασία των Play – In Showdown

Παναθηναϊκός AKTOR-ο 7ος που θα προκύψει από τη διαδικασία των Play – In Showdown

Μονακό- Φενέρμπαχτσε

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Οι 1οι αγώνες για τα Play Offs θα διεξαχθούν το διήμερο 23-24 Απριλίου, οι 2οι αγώνες το διήμερο 25-26 Απριλίου, οι 3οι αγώνες το διήμερο 30 Απριλίου-1 Μαΐου, οι 4οι αγώνες (εφόσον χρειαστούν) το διήμερο 2-3 Μαΐου και οι 5οι αγώνες (εφόσον χρειαστούν) στις 8 Μαΐου. Οι αγώνες των Play Offs θα πλαισιώνονται από την εκπομπή Playmakers, τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη, την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και τον coach Βασίλη Φραγκιά στην ανάλυση.

 

Πριν ξεκινήσει όμως η διαδικασία των Play Offs οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη φάση Play – In Showdown με τους νοκ άουτ αγώνες ανάμεσα στις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπασκόνια, Αναντολού Εφές & Βίρτους Μπολόνια που τερμάτισαν στις θέσεις 7-10 και από τις οποίες θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την οκτάδα των Play Offs. Την Παρασκευή 19/4 ο χαμένος από το ζευγάρι Μακάμπι Τελ Αβιβ – Μπασκόνια  θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στα Play Offs στην 8η θέση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης με μειονέκτημα έδρας.

 

Το Novasports με την καλύτερη  δημοσιογραφική ομάδα μετά από μια συγκλονιστική Regular Season ετοιμάζεται να καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο, τόσο τη φάση Play – In Showdown όσο και τα Play Offs με αποκορύφωμα το Final Four του Βερολίνου στις 24-26/5!

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (16 & 19/4) έχει ως εξής στο Novasports:

 

Παρασκευή 19 Απριλίου

 

ΤBC Ο ηττημένος από το ζευγάρι Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αναντολού Εφές-Βίρτους Μπολόνια Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Ενισχύεται η συνεργασία της ΕΡΤ με την Deutsche Welle

 

 

 

Η ΕΡΤ ανακοινώνει με χαρά την ενίσχυση της συνεργασίας της με τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό διεθνούς εμβέλειας Deutsche Welle, για την παραχώρηση άνευ τιμήματος στη δημόσια τηλεόραση, της εβδομαδιαίας ειδησεογραφικής εκπομπής για την προβολή ευρωπαϊκών θεμάτων με τίτλο «EUROPEO».

 

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, το ΕΡΤNEWS, το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, θα μεταδίδει το «EUROPEO» κάθε Σαββατοκύριακο και σε επανάληψη στις αρχές της εβδομάδας, ενώ η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

 

Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ Κατερίνα Κασκανιώτη και ο γενικός διευθυντής της Deutsche Welle, Peter Limbourg.

 

Παράλληλα, συμφωνήθηκε και η ένταξη του 24ωρου αγγλόφωνου ενημερωτικού καναλιού DW English στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο το διεθνές ενημερωτικό προφίλ της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική υπηρεσία της DW έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, καθώς ήταν ένας από τους φορείς ΜΜΕ στο εξωτερικό από τον οποίο μπορούσαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ενημερωθούν για όλα τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Peter Limbourg έζησε τα γεγονότα από κοντά, καθώς ήταν γιος του πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο. Παρασημοφορήθηκε, δε, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, το 2014.

Η πολεμική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ στο Open

 

 

Για ακόμη μία φορά σε ένα γεγονός τεράστιας σημασίας, όπως η πολεμική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, το ΟΡΕΝ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της Ενημέρωσης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε η επίθεση τη νύχτα του Σαββάτου 13 Απριλίου, στις 23:10, διέκοψε το πρόγραμμά του και άρχισε ζωντανή κάλυψη που διήρκεσε έως τα ξημερώματα της Κυριακής, με συντονιστή τον Νίκο Στραβελάκη.

 

Η Αδαμαντία Λιόλιου ήταν η μόνη Ελληνίδα δημοσιογράφος στο Τελ Αβίβ και μετέδιδε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις με τη βοήθεια του οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη. Μαζί οι ανταποκριτές στη Νέα Υόρκη Γεωργία Γαραντζιώτη, στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός, στο Βερολίνο Παντελής Βαλασόπουλος, στη Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη και στην Αθήνα η Ιουλία Βελισσαράτου, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Αγαπητός Ταγκαλής και όλο το επιτελείο τεχνικών και παραγωγών.

 

Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν και πάλι το ΟΡΕΝ, δίνοντάς του την πρώτη θέση με μέσο όρο 13%, ενώ αρκετές στιγμές η τηλεθέαση ξεπέρασε το 16%.

Στις 4 το πρωί τη σκυτάλη της live μετάδοσης πήραν η Ευλαμπία Ρέβη, ο Σπύρος Χαριτάτος και η Μαργαρίτα Κούζα με το «Τώρα Μαζί».

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η Disney απέκτησε τα δικαιώματα προβολής των επόμενων τριών αγωνιστικών περιόδων των τουρνουά UEFA Europa League και Europa Conference League στην υπηρεσία ροής Disney+ στη Δανία και τη Σουηδία...

-Σε ανανέωση του image αλλά και του προγράμματος των kids.tv και music.tv, των δύο θεματικών καναλιών του ERTflix που μετρούν λίγους μόνο μήνες «ζωής», προχώρησε η ΕΡΤ. Πλέον τα ονόματά τους είναι ΕΡΤ Kids και ΕΡΤ Music. Το παιδικό κανάλι, μάλιστα, θα επαναλανσαριστεί με νέο πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα την άλλη Παρασκευή 26 Απριλίου, ενώ το μουσικό συνεχίζει ως είχε, με προγράμματα από το Αρχείο της ΕΡΤ. Υπενθυμίζουμε, το ΕΡΤ Kids και το ΕΡΤ Music είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του ERTflix στις smart τηλεοράσεις και στο internet...

-Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο...

-To Mundial του 2026 είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της ΕΡΤ...

-O Μανώλης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, Δημοκράτες, με αποτέλεσμα να σταματήσει τις εμφανίσεις του στην πρωινή εκπομπή του OPEN...

-Από την SL2, το Action 24 θα μεταδώσει την Κυριακή (21/04 17.00) την αναμέτρηση Athens Kallithea - Ηλιούπολη και την Δευτέρα (22/04 16:00) την αναμέτρηση Καμπανιακός - Ηρακλής...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com