ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 February, 2024 - 18:19

Categories: 

Διαστημικός Κολοσσός, συνέτριψε την ΑΕΚ!

Τρομερός Κολοσσός και προβληματική ΑΕΚ Betsson, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League!

Οι Ροδίτες πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη με το εμφατικό 103-80, κόντρα σε μία Ένωση που ηττήθηκε κατά κράτος με αποκαρδιωτική για τους φίλους της εμφάνιση, δείχνοντας ότι χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά οδεύοντας προς το φινάλε της φετινής σεζόν!




Ο Κολοσσός, ο οποίος είχε σταθερά τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασε να προηγείται μέχρι και με διαφορά 31 (!) πόντων, κατάφερε να καλύψει και τη διαφορά των 19 πόντων (93-74) με την οποία είχε ηττηθεί στα Άνω Λιόσια για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας στο 7-10 και πετώντας την ΑΕΚ εκτός πρώτης εξάδας!

Κορυφαίοι για τους θριαμβευτές οι Γκάουντλοκ (26π), Μπράικοβιτς (22π, 12 ριμπ), Πόλεϊ (17π) και Παρέντες (15π), ενώ από το... ναυάγιο της ΑΕΚ διασώθηκε ο Τίλμαν, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους και 7 ριμπαόυντ.

Ομάδα: