ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2024 - 19:50

Categories: 

Διαφορά Παναθηναϊκού με Κώτσιρα

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου. Μπορεί το μυαλό και η προσοχή όλων σε αγωνιστικό επίπεδο να έχει στραφεί στις πολύ κρίσιμες μάχες που έχει μπροστά του το «Τριφύλλι» τόσο σε ό,τι αφορά τα πλέι – οφ και την μάχη του φετινού πρωταθλήματος όσο φυσικά και στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, ωστόσο την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» φροντίζουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες που αφορούν την επέκταση συμβολαίων σημαντικών ποδοσφαιριστών τους. Ο Γιάννης Κώτσιρας συνιστά μαζί με τους Μπερνάρ και τον Αράο είναι οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού με την μεγαλύτερη εξέλιξη, την πιο σταθερά καλή απόδοση και βελτίωση στους μήνες του Τερίμ και σε σχέση με τη εποχή Γιοβάνοβιτς. Ο Κώτσιρας είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως χαφ αποδεικνύεται «πολυεργαλείο» για το «τριφύλλι». Το συμβόλαιό του 31χρονου αμυντικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.  

Βέβαια έχει κι αυτός ανανέωση συμβολαίου ενώ σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση τόσο στον ίδιον όσο και στον Παλάσιος έγιναν προσφορές από την διοίκηση για ανανέωση των συμβολαίων τους, που θα συζητηθούν όμως, σε πιο αναλυτική βάση μετά το φινάλε της σεζόν. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι ότι η πλευρά του διεθνούς μεσοαμυντικού φέρεται να ζητάει το ποσό των 400.000 ευρώ το χρόνο, ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Άλλωστε είναι από τους πιο χαμηλόμισθούς του ρόστερ. Επίσης, ότι η πρώτη προσφορά του Παναθηναϊκού φέρεται να προσεγγίζει τις 300.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον και ως προς συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο θα επιδιώξουν να επιλύσουν το συντομότερο δυνατό στον Παναθηναϊκό.  Πάντως ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται ήδη να έχουν εκδηλώσει σύλλογοι από την Τουρκία και την Ισπανία.

 

Ομάδα: