ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2024 - 18:08

Categories: 

Διαφορά Παναθηναϊκού με Σπέτσια για Ντραγκόφσκι

 

Το όνομα του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι έχει επανέλθει δυναμικά στο ροσκήνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Πολωνός τερματοφύλακας, κάτω από τα γκολπόστ των «πρασίνων» τον έχουν αναγάγει σε τρομερά χρήσιμη μονάδα για τον Φατίχ Τερίμ και τους άμεσους συνεργάτες του προσφέροντας παράλληλα την απαιτούμενη ηρεμία στα μετόπισθεν.

Η συνολική παρουσία του έμπειρου πορτιέρο, ο οποίος έχει αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την Σπέτσια με την προοπτική του δανεισμού έχουν αυξήσει θεαματικά τους υποστηρικτές του στην ιδέα να παρατείνει την θητεία του στο «Τριφύλλι] και την επόμενη σεζόν

Ο διεθνής Πολωνός άσος ήρθε στην ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου, καθώς είναι σαφές ότι η καριέρα τού Αλμπέρτο Μπρινιόλι στους Πράσινους έχει λάβει τέλος, πριν από τη λήξη τού συμβολαίου του με την ομάδα. Ο Ντραγκόφσκι ήρθε στον Παναθηναϊκό από τη Σπέτσια, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στη Serie B και, καθώς δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από τον υποβιβασμό στο φινάλε τής προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ακόμα ψάχνεται για για να βρει ρυθμό στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που δεν έπαιζε ο Ντραγκόφσκι, τερματοφύλακας που έχουν πληρωθεί σχεδόν 5 εκατ. ευρώ στην καριέρα του μέχρι στιγμής, με θητεία σε Φιορεντίνα και Έμπολι πλην της Σπέτσια. Μάλιστα, αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει ο 26χρονος άσος, θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ στην ιταλική ομάδα.

 

Αμετακίνητη η Σπέτσια

Την ίδια στιγμή, το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι αυτό το διάστημα υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία. Κι αυτό διότι οι «Πράσινοι» προσπαθούν να ρίξουν κάτω από το μισό το ποσό της αγοράς τού παίκτη και η Σπέτσια εμμένει να το ζητάει ολόκληρο! 

Παράλληλα υπάρχει και μία πολύ σημαντική παράμετρος, που έχει να κάνει με τη παραμονή της ιταλικής ομάδας στην Serie B’. Διότι, σε διαφορετική περίπτωση ο Πολωνός πορτιέρο θα μείνει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει εύκολα στον Παναθηναϊκό ή σε άλλη ομάδα.

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό φροντίζουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για ορισμένες περιπτώσεις αξιόλογων τερματοφυλάκων που προέρχονται από την γνώριμη για τους ίδιους ιταλική αγορά. Ο ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Αντρέ Γκιούγκνταλ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρεμονέζε μέχρι τον Ιούνιο του 2026, είναι Δανός μόλις 22 ετών. Με θητεία στις ακαδημίες της Μίλαν. Εάν λάβουμε υπόψη την πολιτική της Κρεμονέζε να δίνει δανεικούς παίκτες καλό θα είναι το όνομα του Δανού να μείνει στην άκρη του μυαλού μας ενόψει καλοκαιριού

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά στον Ιταλο-Βραζιλιάνο Μπρένο με συμβόλαιο στη Μπάρι μέχρι το 2025. Με αγοραστική αξία κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ  και διεθνής με την U23 της Βραζιλίας. Θεωρητικά ο,τι πιο αξιόπιστο υπάρχει στην κατηγορία στη θέση του τερματοφύλακα.

 

Ομάδα: