ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2024 - 15:22

Categories: 

Δύο μήνες νοκ άουτ ο Μιλουτίνοφ!

Τρομερά δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού που «κληρονόμησε» κατά την διάρκεια του ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο στο φύμα του πέμπτου μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.

Ο «Μίλου» είναι πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση και πλέον η απουσία του από τα γήπεδα δεν θα είναι μόνο τέσσερις αλλά για τουλάχιστον δύο μήνες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει στην αγορά για σέντερ ο Ολυμπιακός, που αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζει για περίπου 15 μέρες ακόμη τον Μουστάφα Φαλ.

O 29χρονος σέντερ είχε φέτος στην Ευρωλίγκα 8,7 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Πλέον θα χάσει σίγουρα το Final 8 του Κυπέλλου, καθώς και τους αγώνες με Ρεάλ (εκτός), Άλμπα (εντός), Μπάγερν (εκτός), Βαλένθια (εκτός), Ζαλγκίρις (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Εφές (εκτός) και... βλέπουμε.

 

Ομάδα: