ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 February, 2024 - 22:01

Categories: 

Εθνική Ανγκόλα «καλεί» Κάρμο

 

Ο Νταβίντ Κάρμο φαίνεται πώς έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις μετοχές και την δημοφιλία του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Σε τέτοιο σημείο, όπου να έχει προσελκύσιε το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας της Ανγκόλα

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο, είδε να του αποστέλλεται πρόσκληση από την αφρικανική χώρα ώστε να την εκπροσωπήσει σε επίπεδο ανδρών.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο δυναμικός στόπερ έχει ρίζες από την Αγκόλα από την πλευρά του πατέρα του, με δημοσιεύματα από την Αφρική να αναφέρουν πως ο Κάρμο έχει πει ήδη το «ναι».

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της «Abola», παρότι έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει αυτή τη στιγμή την απόφασή του.

Ο Νταβίντ Κάρμο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος προ διετίας για τους αγώνες του NationsLeague, αλλά δεν έκανε το ντεμπούτο του με την Πορτογαλία.

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Πορτογαλίας, κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να αλλάξει εθνική και να αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών με διαφορετική χώρα.

Ομάδα: