ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 March, 2024 - 22:24

Categories: 

Εκκωφαντικός Ολυμπιακός συνέτριψε το Περιστέρι με σούπερ Πίτερς

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εκκωφαντικό θρίαμβο στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στο Περιστέρι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα επικρατώντας άνετα με 85-67 και έτσι πέτυχε την δέκατη διαδοχική του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.Είχε εξαιρετικά διαστήματα σε επίθεση και άμυνα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Από την άλλη το σύνολο του Σπανούλη έπεσε στο 12-7, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης.

 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, έπεσε άτσαλα στο παρκέ ο Γουόκαπ και ο Μπαρτζώκας τον αντικατέστησε προληπτικά. Ένταση είχαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και ζητήθηκε εκκένωση της κάτω εξέδρας πίσω από τη μπασκέτα. Ο Σπανούλης αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, 4 λεπτά πριν το τέλος.

 

Για τους νικητές ο Πίτερς είχε 19 πόντους, ενώ 13 μέτρησε ο Κάνααν. Στον αντίποδα ο Μήτρου Λονγκ είχε 14 πόντους, ενώ ο Τόμπσον με τον Χουγκάζ πρόσθεσαν από 10.

 

 

Ομάδα: