ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2024 - 00:35

Categories: 

Επέστρεψε από την κόλαση η Ρεάλ

Επέστρεψε από την... κόλαση και έσωσε την παρτίδα στο «Μεστάγια» η Ρεάλ Μαδρίτης!


Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μισάωρο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια και με δύο τέρματα του Βινίσιους, έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Βαλένθια (2-2), σε ένα ματς-ροντέο για την 27η αγωνιστική της La Liga!

Στο φινάλε του αγώνα έγινε ο... χαμός, αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει την λήξη του αγώνα, την ώρα όπου οι «μερένχες» ήταν έτοιμοι να βγάλουν σέντρα, με τον Μπέλιγχαμ στην εξέλιξη της φάσης να σκοράρει για το 3-2!

Το γκολ φυσικά δεν μέτρησε, με τους παίκτες της Ρεάλ και τον πάγκο να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενικευμένη σύρραξη! Μάλιστα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπέλιγχαμ.

Και όλα αυτά, αφότου πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες κατέθεσαν στεφάνη στην μνήμη των θυμάτων της φονικής πυργκαγιάς σε πολυκατοικία της Βαλένθια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έντεκα άνθρωποι.