ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2024 - 01:34

Categories: 

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΟΦΗ!

Επιτέλους νίκη και χαμόγελα για τον ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού στο «Γεντί Κουλέ» για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση που εκμεταλλεύτηκαν το πέναλτι που κέρδισε ο Θοράρινσον από τον Μπρούνο Ντουάρτε, με τον Φελίπε να το εκτελεί εύστοχα για το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

Λίγες φάσεις εκατέρωθεν, με την τακτική να έχει την... τιμητική της από τους Μελ και Πετράκη, ενώ στο δεύτερο μέρος που οι Αγρινιώτες πήραν κάποια μέτρα και ανέβασαν τις γραμμές τους, σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο, έδειξαν αδυναμία στη δημιουργία απειλητικών φάσεων στην εστία του Σωτηρίου, που αντικατέστησε τον Μπάουμαν που ένιωσε ενοχλήσεις.

Έτσι, ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη μετά τις 2 Οκτωβρίου και εκείνο το 2-0 επί της ΑΕΚ, ενώ πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» με τον Ισπανό τεχνικό μετά από έξι παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (τρεις ήττες, ισάριθμες ισοπαλίες).

Με αυτόν τον τρόπο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 20 πόντους, παραμένοντας στη 10η θέση, ενώ και ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Οι δυο ομάδες θα τεθούν, ξανά, αντιμέτωπες την προσεχή Τρίτη (23/01, 18:00) στο Ηράκλειο για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ομάδα: