ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2024 - 16:38

Categories: 

Επιστροφή Πετρούσεφ, εκτός ο ΜακΚίσικ με Προμηθέα

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» αμείλικτες για τον Ολυμπιακό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φιλοξενούν το απόγευμα της Πέμπτης (18/4, 17:15) τον Προμηθέα για την 4η αγωνιστική του γ' γύρου της Basket League, στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του πριν ταξιδέψει με προορισμό την Βαρκελώνη. Εκεί., όπου θα στοχεύσει στο να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα στους επερχόμενους αγώνες πλει – οφ που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final-4  του Βερολίνου

Με αφορμή το σημερινό ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός εξάδας των ξένων και φυσικά εκτός δωδεκάδας, τον Σακίλ ΜακΚίσικ και έτσι ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου έναν μήνα και το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν, όπου και τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ  έχει επιστρέψει στις προπονήσεις  με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιχειρεί να του δώσει ρυθμό ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας.

 

Ομάδα: