ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 March, 2024 - 19:52

Categories: 

Ευρωλίγκα: Ανακοινώνει την Τετάρτη την είσοδο του Ντουμπάι

Εβδομάδα ιστορική για την Ευρωλίγκα διανύουμε. Η σύσκεψη των ομάδων/μετόχων της διοργάνωσης το προσεχές διήμερο αναμένεται να εγκρίνει και τυπικά την είσοδο ομάδας του Ντουμπάι στις τάξεις της διοργάνωσης, αρχικά στο Eurocup.

Ενστάσεις έχει εκφράσει μόνο μια μικρή μειοψηφία, αφού οι περισσότεροι μέτοχοι επιθυμούν την είσοδο των Αράβων θεωρώντας πως θα δώσει νέα πνοή στη διοργάνωση φέρνοντας σημαντικά έσοδα και θα ανοίξει μια νέα αγορά. Παράλληλα, έχουν ήδη συζητηθεί τρόποι προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο ανταγωνισμός, προκειμένου η νέα ομάδα να μην… διαλύσει την αγορά με τα συμβόλαια που θα προσφέρει και τη δυνατότητα να προσελκύσει κορυφαίους παίκτες σχηματίζοντας μια super-team. Το deal, που λέγεται θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σερί Final 4 στο Ντουμπάι, θα αποφέρει 75 εκατ. ευρώ συνολικά στη διοργάνωση.