ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 March, 2024 - 17:07

Categories: 

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Ευγνώμων για τους τραυματίες - Αυτή είναι η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας»

Με έναν σούπερ και καθοριστικό Μόουζες Ράιτ, ο Ολυμπιακός θριάμβευσε και στο ντέρμπι του ΣΕΦ, επικρατώντας με σκορ 71-65 του Παναθηναϊκού AKTOR για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, κάνοντας το 2/2 στα «αιώνια» ντέρμπι και έχοντας το πάνω χέρι στην ισοβαθμία!

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο παρκέ μαζί με τον κόσμο, το «ερυθρόλευκο» πάρτι συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα, να βγάζει μια ηγετική ομιλία για την εμφάνιση του ματς, τονίζοντας πως αυτή ήταν η εικόνα και η νοοτροπία μιας πρωταθλήτριας ομάδας.

Αναλυτικά η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια:

«Σπουδαία προσπάθεια, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Για μία ακόμη φορά είμαι ευγνώμων για τους τραυματίες παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πάντα, αποθεραπεία τελευταία στιγμή ώστε να τους πουν οι γιατροί να παίξουν. Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας. Όλοι είχατε σπουδαία απόδοση αλλά αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι της Euroleague. Καταλάβατε; Είναι πάντα κάτι παραπάνω αλλά είναι ένα παιχνίδι της Ευρωλιγκας. Ας συγκεντρωθούμε για το επόμενο».

 

Ομάδα: