ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 March, 2024 - 19:50

Categories: 

Θαυματουργός Μίλωνας νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ και πήρε θέση στον τελικό Κυπέλλου

 

Ιστορική στιγμή για τον Μίλωνα!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν κυρίαρχη, επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας και προκρίθηκε στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία του, περιμένοντας Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στον τελικό του Σαββάτου (30/03, 20:15) για τον πρώτο τίτλο!

Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι, που έχουν ήδη προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος (με αντίπαλο τον Ολυμπιακό) και του Λιγκ Καπ (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) έχασαν την ευκαιρία για την επιστροφή τους σε τελικό Κυπέλλου μετά από 14 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που τα κατάφεραν ήταν το 2010 (όπου πανηγύρισαν και για τελευταία φορά την κατάκτηση του τίτλου).

Παρόλο που μπήκε στο τουρνουά ως αουτσάιντερ, η ομάδα του Θανάση Ψάρρα επιβεβαίωσε πως διανύει μια «μαγική» σεζόν, δείχνοντας τις διαθέσεις της από το πρώτο σετ, το οποίο και πήρε πολύ εύκολα, έχοντας διαρκώς το προβάδισμα και κάνοντας το 1-0 με σκορ 25-19.

 

 

Η αντίδραση των «πρασίνων» ήρθε στο δεύτερο σετ, με το σύνολο του Ανδρεόπουλου να παίρνει από νωρίς σημαντική διαφορά. Παρόλο που ο Μίλων πλησίασε, ο Παναθηναϊκός, που είχε να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Ιερεθουέλο, πήρε το πρώτο από τα 6 set ball και ισοφάρισε σε 1-1 (25-18).

 

Αυτό που ακολούθησε, ωστόσο, δεν το περίμενε κανείς. Ο Μίλων έβγαλε... αντίδραση στην αντίδραση και μπήκε μεταμορφωμένος στο παρκέ για το τρίτο σετ, καθώς οικοδόμησε από νωρίς ισχυρή διαφορά και κατάφερε να το κερδίσει με σκορ 25-13, φτάνοντας στο 2-1.

 

Το τέταρτο σετ είχε πλέον χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πράγματι βελτίωσε την απόδοσή του και μάλιστα προηγήθηκε στα μισά με σκορ 15-14. Ο Μίλων ανέκτησε το πάνω χέρι και έφτασε από νωρίς σε set ball, με τους «πράσινους» να μένουν ζωντανοί και το ματς να πηγαίνει πόντο-πόντο, πριν η ομάδα της Νέας Σμύρνης το «καθαρίσει» κάνοντας το 27-29.

 

Τα σετ: 19-25, 25-18, 13-25, 27-29