ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 April, 2024 - 18:26

Categories: 

Θρίαμβος της Ηλιούπολης κόντρα στα Χανιά

Νίκησε τα Χανιά η Ηλιούπολη, κερδισμένη και η Athens Kallithea. Γονάτισε τον Παναθηναϊκό Β η Παναχαϊκή.

Η Ηλιούπολη επικράτησε 4-2 των Χανίων (δύο δοκάρια) εντός έδρας και διατηρήθηκε σε επαφή με την κορυφή στον Νότιο Όμιλο της Super League, από την οποία είναι στο -4, κάνοντας παράλληλα δώρο στην Athens Kallithea, η οποία συνεχίζει να ισοβαθμεί με τους Κρητικούς και ενώ έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η… καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για τους γηπεδούχους. Αφού στο 6ο λεπτό η ομάδα του Ταουσιάνη πήρε προβάδισμα με τον Παναγιώτου, για να έρθει στο 23’ η απάντηση της Ηλιούπολης με σουτ του Παντελίδη. Με το 1-1 πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Τέσσερα λεπτά μετά την ανάπαυλα, ο Μπουσάι με φάουλ έκανε το 2-1, ενώ στο 51’ τα Χανιά βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση. Αφού ο Κόλα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά. Στο 68’ ο Παντελίδης σημείωσε δεύτερο τέρμα και είκοσι λεπτά μετά ο Μάναλης έβαλε ξανά στο κόλπο τους φιλοξενούμενους. Ενδιάμεσα η σέντρα-σουτ του Λεμονή από την πλευρά των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η αντίδραση της Ηλιούπολης ήρθε ένα λεπτό μετά, με τον Άντο να γράφει το 4-2.