ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2024 - 23:42

Θρίαμβος του Περιστερίου επί του Άρη

Μεγάλη νίκη του Περιστερίου bwin και... οριστικά τριάδα!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη διέλυσε με σκορ 84-62 τον Άρη στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και θα ξεκινήσει τον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League από την τρίτη θέση, καθώς έχει την ισοβαθμία με τον τέταρτο Προμηθέα!

Από την άλλη πλευρά, οριστικά πέμπτοι τερματίζουν οι Θεσσαλονικείς την κανονική περίοδο, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική.



Από την πρώτη περίοδο, οι γηπεδούχοι έδειξαν τη διάθεση να πάρουν τα ηνία του αγώνα, κάτι το οποίο έκαναν. Παρά τις σκόρπιες μέσα στον αγώνα... εστίες αντίδρασεις του Άρη, σε γενικές γραμμές το Περιστέρι bwin δεν απειλήθηκε και έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

Αδιανόητο ματς με 23 πόντους και 11 ασίστ έκανε ο Τζο Ράγκλαντ, ενώ 14 πόντους σκόραρε ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, 12 ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και 11 ο Τρέβορ Τόμπσον. Από τον Άρη, ξεχώρισε με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα ο Ρόνι Χάρελ, ενώ 14 πόντους μέτρησε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ομάδα: