ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 March, 2024 - 18:29

Categories: 

Ισοπαλία για Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα

Μοιρασιά στο Λονδίνο ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα!

Σε μια αναμέτρηση με φόντο τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα «σφυριά» πήραν το προβάδισμα στο 29' με κεφαλιά-ψαράκι του Μάρκος Αντόνιο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1 στο 79' με τον Τζανιόλο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή μερικά λεπτά νωρίτερα.

Η Γουέστ Χαμ σκόραρε για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια φάση που είχε συμμετοχή και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ αφού κλήθηκε από τους VAR για να δει το ριπλέι, για χέρι του Σούτσεκ.

Ανώτερη στο ξεκίνημα του αγώνα η Γουέστ Χαμ, προηγήθηκε στο 29', όταν ο Μάρκος Αντόνιο εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη σέντρα του Σουφάλ, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αντόνιο σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι, ενώ στο 79' ο Τζανιόλο ισοφάρισε, μετά από ασίστ του Ντιαμπί.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο βασικός και αναντικατάστατος Μαυροπάνος, έκανε την προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ-Πρόουζ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά με το διαιτητή να ακυρώνει το γκολ, υποδεικνύοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σούτσεκ.