ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 February, 2024 - 17:18

Categories: 

Κάνααν: «Κλειδί τα ριμπάουντ κόντρα στη Ζαλγκίρις»

 

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για την Ευρωλίγκα με ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (01/03, 20:00) για την 27η αγωνιστική.

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για τη δυσκολία ενός ματς στη «Zalgirio Arena», για τα όσα θα πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και για τη μεγάλη σημασία της 20ήμερης διακοπής από την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη δυσκολία του αγώνα: «Σίγουρα η Ζάλγκιρις έπαιζε πολύ καλύτερα το τελευταίο διάστημα πριν τη διακοπή, ο νέος κόουτς τους έχει βοηθήσει να βελτιωθούν. Γενικά, ήταν πάντα μια δυνατή ομάδα στην έδρα της και το δείχνει τώρα τελευταία, δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι».

Για τα όσα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να παίξουμε ομαδική άμυνα και να προσέξουμε τα εύκολα λάθη. Πρέπει επίσης να μην δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στη Ζάλγκιρις, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, κάτι που είναι "κλειδί". Γενικότερα, το βασικό είναι να εκτελέσουμε το πλάνο μας και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη».

Για την ενέργεια που έχει μετά από 20 μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Ήταν ευχάριστο που είχαμε ένα διάλειμμα, κάποιοι το χρειαζόμασταν. Πνευματικά ειδικά, είναι πολύ σημαντικό πάντα να έχεις κάποιο χρόνο ηρεμίας. Όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε, προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα και ελπίζουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Ομάδα: