ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 April, 2024 - 03:53

Κάρμο: «Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε!»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία με ολόχρυσα γράμματα! Στην δική του Πόλη και κόντρα σε όλους και όλα οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν έναν απίστευτο άθλο πανηγυρίζοντας μία τιτάνια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League για πρώτη φορά στα χρονικά του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του Θρύλου μέσα στου «Σουκρού Σαράτσογλου» απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Νταβίντ Κάρμο για ακόμη μια φορά ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσφέροντας ηρεμία στα μετόπισθεν και ήρθε να αποδείξει περίτρανα ότι αποτελεί ποδοσφαιριστή γεννημένο για τα μεγάλα ματς!

«Είμαστε ευτυχισμένοι δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε την πρόκριση. Αντέξαμε. Η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα και μας πίεσε πολύ όμως αντέξαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε.

Ήξερα πως παίζουμε στην Ευρώπη και πως μπορούσαμε να πάμε ψηλά. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα. Δε γίνεται να μη σκέφτεσαι τον τελικό. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα» τόνισε ο Πορτογάλος στόπερ του Θρύλου.

Ομάδα: