ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

8 May, 2024 - 02:03

Categories: 

Κάτας: «Ίσως έπρεπε να μιλήσουμε για τους διαιτητές... »

Στη διαφορά των βολών που εκτέλεσαν ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι (35-10), στάθηκε ο τεχνικός των Ισραηλινών Όντεντ Κάτας στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αποκλεισμό από τους «πράσινους» στο Game 5 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague. 

 

«Οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές, έστω κι αν δεν προκρίθηκαν στο Final Four», είπε αρχικά ο Κάτας και συνέχισε: «Ερχόμασταν σε αυτό το ματς γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο. Έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Ήλπιζα ότι η σειρά θα αποφασιστεί από τους παίκτες και από το ίδιο το άθλημα. Δεν μιλάμε ποτέ για τους διαιτητές, δεν το κάναμε στη σειρά, αν και το έκαναν οι αντίπαλοί μας. Ίσως έπρεπε να το κάνουμε. Αυτό έχω να πω. Δεν γίνεται σε ένα τόσο δυνατό Game 5 οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν από το φινάλε. Ίσως να είναι τυχαίο, είναι όμως τρελός αριθμός.

 

 

Αισθάνομαι ντροπιασμένος, λυπάμαι για τους παίκτες γιατί πραγματικά το άξιζαν. Εμείς ως ομάδα, οι προπονητές, οι παίκτες, θέλουμε περισσότερο σεβασμό για το μπάσκετ και για τη EuroLeague από κάποιους ανθρώπους που βρίσκονταν απόψε στο παρκέ. Και θα σταματήσω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ο τραυματισμός του Μπάλντουιν άλλαξε τη σειρά. Αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, ότι έχουμε χαρακτήρα κι ας μην παίζουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε στο Τελ Αβίβ, θα μπορούσαμε να έχουμε παρόμοια ατμόσφαιρα».

πηγή amna.gr