ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 March, 2024 - 21:09

Categories: 

Καστελάνι: «Σε ετοιμότητα για τη δύσκολη συνέχεια»

Τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» υποδέχεται, το Σάββατο (2/3, 17:00), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League.

Με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Ντανιέλ Καστελάνι, δήλωσε: «Φτάνοντας στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα ήθελα να κάνω τον απολογισμό μας έως τώρα.

Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη, με την κατάκτηση του Challenge Cup, αγωνιστήκαμε στο Champions League, στο κορυφαίο επίπεδο, με πολύ καλό πρόσωπο. Τα πήγαμε πολύ καλά στην Ευρώπη, μπορούσαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Παλέψαμε με μεγάλες ομάδες και μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει και κάτι καλύτερο, να είχαμε πάει ακόμη πιο μακριά.

Θέλαμε να φτάσουμε σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό, αλλά ταυτόχρονα διεκδικούσαμε και το πλεονέκτημα της έδρας στο πρωτάθλημα. Μπροστά μας, αύριο, έχουμε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, πριν από τα πλέι οφ. Το αυριανό ματς με τον Μίλωνα είναι το μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά φέτος για εμάς, ενώ ακολουθούν τα πλέι οφ και το νοκ άουτ ματς του Κυπέλλου. Αύριο, θα δώσουμε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν το χρόνο συμμετοχής που έπρεπε, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος και των δύσκολο και πολλών απαιτητικών αγώνων. Ίσως έχω αδικήσει κάποιους παίκτες, όμως αύριο θα τους χρησιμοποιήσω, για να δω και τον βαθμό ετοιμότητάς τους, ενόψει της δύσκολη συνέχειας που ακολουθεί στη σεζόν. Μπροστά μας έχουμε τους στόχους του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

 

Ομάδα: