ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 April, 2024 - 10:46

Categories: 

Κι επίσημα Μεντιλίμπαρ 2025 για τον Ολυμπιακό!

 

Αυτό που αποτελούσε κοινό μυσιτκό, είναι πλέον κι επίσημα πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό. Με την πειραϊκή ΠΑΕ να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασία της εμ τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μέχρι τον Ιούνιο του 2025!!

 

Η είδηση αυτή ακολούθησε το ρεπορτάζ των Ισπανών πριν λίγες μέρες φέρνοντας στο προσκήνιο αυτό για το οποίο είχαμε ήδη προϊδεαστεί.

Η σφραγίδα στη συμφωνία έγινε γνωστή μέσω των social media με το εξής μήνυμα: «Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν

Ο 63χρονος Βάσκος κόουτς, ήρθε στο Λιμάνι τον Φλεβάρη και σ' αυτό το διάστημα έχει οδηγήσει την ομάδα του σε 10 νίκες και 3 ήττες σε 13 ματς.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι πως οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει επί των ημερών του δύο προκρίσεις στο Conference league και είναι στους «8» της διοργάνωσης, ενώ πανηγύρισαν και τη νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε και στον επαναληπτικό θα κριθεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Επίσης, η ομάδα του Πειραιά παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου ούσα στο -4 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι στο ρετιρέ τη βαθμολογίας με 67 βαθμούς.

 

Ομάδα: