ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 April, 2024 - 00:05

Categories: 

Κλώτσησε δυο βαθμούς η Αταλάντα και απομακρύνθηκε από το κυνήγι του Champions League

«Πέταξε» δύο βαθμούς η Αταλάντα! Παρόλο που προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων, η ομάδα του Μπέργκαμο ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Βερόνα και έμεινε πίσω στη μάχη για Champions League, αφού απέχει πλέον 4 βαθμούς από τη Ρόμα και 8 από την Μπολόνια!

Φυσικά, εδώ πρέπει να τονιστεί πως η Αταλάντα μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσω του Europa League, αν το κατακτήσει, καθώς βρίσκεται στα προημιτελικά και έχει επικρατήσει 0-3 της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στον πρώτο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι 8 από τα 10 παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής έληξαν ισόπαλα (με αστερίσκο στο Ουντινέζε-Ρόμα που διεκόπη πρόωρα λόγω την κατάρρευση του Εντικά}. Μόνο η Λάτσιο και η Λέτσε κατάφεραν να πανηγυρίσουν τρίποντα.

Στα του ματς, ο Σκαμάκα και ο Έντερσον έβαλαν 2-0 την Αταλάντα μπροστά στο πρώτο 20λεπτο. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα φοβερό τετράλεπτο, από το 56' ως το 60', χάρη στους Λάζοβιτς και Νόσλιν.