ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2024 - 00:04

Categories: 

Κυριάρχησε η ΑΕΚ στην Πυλαία

Κυριάρχησε στο «ντέρμπι δικεφάλων» και πήρε το πάνω χέρι για την είσοδο στην 6άδα η ΑΕΚ Betsson BC!

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και χάρη σε ένα ξέσπασμα στις αρχές της τέταρτης περιόδου, η «Ένωση» πέρασε από την Πυλαία, επικρατώντας με 94-85 του ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League!

Σε συνδυασμό με τη νίκη τους στον πρώτο γύρο με σκορ 90-70 στα Άνω Λιόσια, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το... πάνω χέρι στην ισοβαθμία με τον «δικέφαλο του βορρά», με τον σύνολο του Ηλία Ζούρου πλέον να βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 8-11, και ο ΠΑΟΚ στην 7η (8-11).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κουζμίνσκας με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τους ΜακΡέι και Χόλινς να ακολουθούν σε απόδοση με 15 πόντους ο κάθε ένας. Ανησυχία στις τάξεις της «Ένωσης» για τον τραυματισμό του Αγραβάνη στο πρόσωπο.

Για τους Θεσσαλονικείς, το ντεμπούτο του Στάθη Νερατζάκη δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τους Τάουνς και Άλστον να ξεχωρίζουν με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Ομάδα: