ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 April, 2024 - 16:36

Categories: 

Κόπα Άφρικα: Μαροκινή ομάδα μπλοκαρισμένη στην Αλγερία λόγω της αθλητικής της εμφάνισης

Η μαροκινή ομάδα  RSB (Renaissance Sportive de Berkane) ταξίδεψε στο Αλγέρι, για να παίξει), την Κυριακή 21 Απριλίου, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (CAF) με την αλγερινή USMA (Union sportive de la médina d’Alger). Η μαροκινή αποστολή αναγκάστηκε να παραμείνει χθες, Παρασκευή, για αρκετές ώρες στο διεθνές αεροδρόμιο του Αλγερίου λόγω της φανέλας της, στην οποία αποτυπώνεται ο χάρτης του Βασιλείου του Μαρόκου,  συμπεριλαμβανομένης της Σαχάρας του (Δυτική Σαχάρα). Οι αποσκευές της μαροκινής αποστολής κατασχέθηκαν, κατά την άφιξή της, από τις τελωνειακές αρχές της Αλγερίας, οι οποίες, εν συνεχεία, αποφάσισαν να προβούν σε έλεγχο των ενυδυμάτων των παικτών.

Remaining Time 0:00
 


Ronaldo
00:47


00:33 / 01:29

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

Σύμφωνα με στελέχη του μαροκινού αθλητικού συλλόγου, οι αλγερινές αρχές τους ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν άλλες φανέλες ή να καλύψουν τον χάρτη του Μαρόκου με αυτοκόλλητα, προκειμένου να τους επιτραπεί να αποχωρήσουν από το αεροδρόμιο με προορισμό το ξενοδοχείο τους, κάτι που η  RSB αρνήθηκε κατηγορηματικά, επικαλούμενη το δικαίωμα της ομάδας να εισέλθει στην αλγερινή επικράτεια για να αντιμετωπίσει τον αλγερινό σύλλογο την Κυριακή, με την επίσημη εμφάνιση που χρησιμοποιεί σε διοργανώσεις σε εθνικό και ηπειρωτικό επίπεδο.